Skip to main content Skip to search

Founder

Mr. Paul I. Vijzelman RB is Fiscaal, Juridisch en Notarieel jurist en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Kennis & TOVER-formule

Kennis is voor mij heel belangrijk! Vandaar dat ik niet 1x, maar wel 3x ben afgestudeerd en mijzelf een Fiscaal, Civiel en Notarieel adviseur mag noemen. Door mijn kennis op deze 3 gebieden gebruik ik mijn TOVER-formule wat geweldige resultaten geeft. Dit maakt mij uniek en daarmee onderscheid ik mij van andere adviseurs.

De blauwe envelop

Doordat ik lid ben van beroepsvereniging Register Belastingadviseurs ben ik absoluut een vertrouwenspersoon en sparringpartner voor ondernemers en MKB. De uitdagingen zijn vaak complex, maar door te luisteren, door te vragen, het juiste onderzoekswerk te doen en mee te denken geef ik het juiste advies. Niemand wil te veel belasting betalen! Hierbij kan ik u helpen en u wijzen op mogelijke regelingen. Elke handeling door de overheid is op de wet gebaseerd. Dit bestuurs recht speelt een belangrijke rol. Dankzij mijn kennis van bezwaar- en beroepsprocedures worden conflicten en onenigheid met de belastingdienst opgelost!

Estate planning

10 jaar geleden won ik met 3 mede afstudeer studenten een prijs om trots op te zijn! Op de Vrije Universiteit werd voor het eerst de theorie in de praktijk gebracht door een wedstrijd te houden onder de afstudeer studenten ter voorbereiding op het examen. Een complexe casus werd voorgelegd en door mijn TOVER-formule toe te passen aan de Estate planning werden wij de winnaar Beste Advies Casus Practice Day Vrije Universiteit/Deloitte.

Mijn passie

Het is mijn passie om de MKB-ondernemer te adviseren met behulp van mijn TOVER-formule. Graag ga ik complexe uitdagingen aan en vertaal ik alle stukken naar een begrijpelijke taal.

Als u zich afvraagt bij welke casus u mijn hulp kunt inschakelen, dan kan ik nu al zeggen bij allemaal! Speciaal voor u ben ik drie keer afgestudeerd, zodat ik u kan helpen bij elke complexe uitdaging op Fiscaal, Civiel en Notarieel recht én aangesloten ben bij Register Belastingadviseurs. Drie rechtsgebieden onder één dak en advies voor één prijs.

Permanente educatie

Wij zijn afgestudeerd en doen aan permanente educatie aan drie universiteiten. Zo houden we onze kennis en skillset up to date:

* Vrije universiteit Amsterdam (Nederlands- en Notarieelrecht)

* Universiteit Leiden (Fiscaalrecht)

* Universiteit van Amsterdam (Permanente Educatie)