Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Bedrijfsoverdracht

Bij een bedrijfsoverdracht komen allerlei fiscale en juridische aspecten kijken. Het is aan te raden om hier vroegtijdig in te duiken, zodat u uw bedrijf zorgeloos kunt overdragen wanneer het zover is. Wilt u het uiterste uit de bedrijfsoverdracht halen, met de beste uitkomst voor beide partijen? Neem dan contact op met Vijzelman Fiscaal & Juridisch advies. Dankzij ons unieke triumviraat van fiscale, civiele en notariële expertise zien wij mogelijkheden en connecties waar anderen aan voorbij lopen. Ons doel: u zo weinig mogelijk belasting laten betalen. In het witte gebied, uiteraard. Bereid uw bedrijfsoverdracht fiscaal en juridisch optimaal voor met advies van Vijzelman.

 

Wat komt er zoal kijken bij een bedrijfsoverdracht?

Bij een bedrijfsoverdracht wordt de eigenaarschap van (delen van) een bedrijf overgedragen. U kunt zich voorstellen dat dit meerdere rechtsgebieden raakt waaronder ondernemingsrecht en eigendomsrecht. Fiscaal gezien worden er ook diverse gebieden doorkruist zoals schenkbelasting, overdrachtsbelasting en inkomstenbelasting. Wij begrijpen dat u niet op al deze gebieden een expert bent. Dankzij onze unieke 3-in-1-formule zijn wij tegelijk uw financieel, juridisch en notarieel adviseur.

Bedrijfsoverdracht regelen

Prijswinnend advies

‘Vijzelman Fiscaal Advies is een unieke en onderscheidende notarieel, juridisch en belastingadvieskantoor in Amsterdam voor bedrijven, het MKB en particulieren.’ leest u op de ‘Over Ons’-pagina. Hoe wij ons onderscheiden vertellen we verderop meer over. We zijn zeer trots te kunnen melden dat wij daarnaast ook onderscheiden zijn. Het top-advies dat we gaven over een onderneming met een omzet van meer dan 1 miljard euro, leverde ons de prijs voor het beste advies op de Casus Practice Day Vrije universiteit/Deloitte. We denken zelf dan ook nog lang niet aan een bedrijfsoverdracht. We vinden het nog veel te leuk om u te helpen met uw bedrijfsoverdracht.

Waarom Vijzelman advies?

Stelt u zich eens voor dat u voor uw bedrijfsoverdracht met 3 verschillende adviseurs te maken krijgt: een juridisch, notarieel én civiel adviseur. Dat kan erg snel verwarrend worden en het maximale zal niet uit de zaak worden gehaald. Wanneer deze expertises bij één partij zijn ondergebracht, zoals bij Vijzelman het geval is, wordt er efficiënter en dus goedkoper gewerkt. Bovendien kunnen we gemakkelijk switchen en verbanden leggen tussen deze gebieden. We zijn ervaren en geheel up-to-date in bedrijfsoverdrachten. Zo zijn we altijd op de hoogte van de huidige belastingregels en geldende wetten.

Regel uw bedrijfsoverdracht met advies van Vijzelman

Wanneer u ons vroegtijdig betrekt bij uw bedrijfsoverdracht, helpen we u er als sparringpartner het maximale uit te halen. Samen vinden we de juiste timing, belastingconstructie en contractuele onderbouwingen om uw bedrijfsoverdracht in de beste banen te leiden. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? We komen graag met u in contact!

Willem dC.

“Het was mij een genoegen door u te worden begeleid. U wist met uw brede kennis en ervaring op het gebied van fiscaal-, civiel- en notarieelrecht de juiste koers uit te zetten. U mag die formule wat mij betreft met recht uw “TOVERFORMULE” noemen! In alle eenvoud, integriteit en trefzekerheid hebt u mij geholpen de zaken onverwachts in mijn voordeel te beslechten. Heel veel dank hiervoor en moge uw aanpak succesvol ten dienste blijven voor velen die het moeilijk hebben met gecompliceerde zaken en daarbij snakken naar de eerlijke, deskundige en veelzijdige juridische bijstand die u mij geleverd hebt.”

Bedrijfsoverdracht in Amsterdam

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen