Jurist Amsterdam

Jurist Amsterdam

Jurist in Amsterdam

Bent u op zoek naar een jurist in Amsterdam? Dan staat Vijzelman Fiscaal Advies gereed! Wij zijn een fiscaal en notarieel advieskantoor aan de Zuidas van Amsterdam en werken elke dag met de meest diverse vraagstukken. Door onze educaties en ervaring is er grondige kennis aanwezig op juridisch gebied. Onze jurist in Amsterdam kan u voorzien van fiscaal advies, civiel advies, notarieel advies en informatie over het bestuursrecht. Voor welk vraagstuk kunnen we u van dienst zijn?

Wat doet een jurist?

Een jurist kan u helpen met alle zaken die binnen het recht vallen. Door de juiste educatie heeft onze jurist in Amsterdam kennis opgedaan en de wet bestudeert. Een jurist in Amsterdam speelt hierin een adviserende rol en kan u helpen met onder andere fiscale, notariële en civiele zaken. Hierbij wordt het vraagstuk onderzocht door onze jurist in Amsterdam en een juridisch advies gegeven op basis van feitelijke gegevens. Dit wordt in de meeste gevallen uit wetboeken gehaald.

Jurist in Amsterdam

Fiscaal, civiel en notarieel advies

Vijzelman is gespecialiseerd in het geven van fiscaal, civiel en notarieel advies. Onze fiscaal jurist in Amsterdam kan u op weg helpen met belastingzaken voor zowel particulier als bedrijven. Denk hierbij aan inkomstenbelasting, omzetbelasting, erfbelasting en bestuursrecht. Onze jurist in Amsterdam staat daarnaast graag voor u klaar met juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht en goederenrecht. Bent u juist op zoek naar een notarieel jurist in Amsterdam? Ook dan zijn we er voor u! We kunnen u onder andere geschikt advies geven als het gaat om huwelijksvermogensrecht of uw levensverzekering. Heeft u een ander vraagstuk waarvoor u juridisch advies kunt gebruiken? Onze jurist in Amsterdam komt graag met u in contact!

Juridisch advies in een toverformule

Wij geloven in de kracht van toepassing van diverse rechtsgebieden. Onze jurist in Amsterdam helpt u daarom graag met allround juridisch advies, waarbij we de 3-in-1 combinatie gebruiken. Binnen Vijzelman zijn er diverse educaties afgerond, waardoor wij van zowel fiscale, civiele en notariële zaken volledige kennis hebben. Daarom neemt onze jurist in Amsterdam naast het juridisch advies ook altijd de andere rechtsgebieden mee die hier betrekking op hebben. Zo bent u verzekerd van een waterdicht advies door onze jurist in Amsterdam. Deze aanpak wordt binnen Vijzelman de toverformule genoemd. Bent u al bekend met onze toverformule?

Vandaag nog advies door onze jurist in Amsterdam!

Op welke vraag wilt u graag antwoord hebben? Onze jurist in Amsterdam helpt u graag met een passend advies! Door de juiste educatie en onze toverformule weet u zeker dat uw vraag beantwoord wordt. Meer weten over een belastingadviseur, erfrecht, juridisch advies of over ons belastingadvieskantoor in Amsterdam? Schroom daarom niet om direct contact op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020-799 74 53 of te mailen naar info@vijzelman.nl. Zorg dat u vandaag nog advies krijgt van onze jurist in Amsterdam!

Willem dC.

“Het was mij een genoegen door u te worden begeleid. U wist met uw brede kennis en ervaring op het gebied van fiscaal-, civiel- en notarieelrecht de juiste koers uit te zetten. U mag die formule wat mij betreft met recht uw “TOVERFORMULE” noemen! In alle eenvoud, integriteit en trefzekerheid hebt u mij geholpen de zaken onverwachts in mijn voordeel te beslechten. Heel veel dank hiervoor en moge uw aanpak succesvol ten dienste blijven voor velen die het moeilijk hebben met gecompliceerde zaken en daarbij snakken naar de eerlijke, deskundige en veelzijdige juridische bijstand die u mij geleverd hebt.”

Vijzelman

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen