Skip to main content Skip to search

Notarieel advies

Notarieel advies

Wij geven u graag notarieel advies op het gebied van ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en onroerend goed. Tevens zijn wij gespecialiseerd in estate planning, waarbij fiscale-, juridische- en notariële kennis bij elkaar komen. Dit komt goed van pas bij Mr.Vijzelman die in het fiscaal, civiel- en notarieelrecht is afgestudeerd en een prijs heeft gewonnen voor het beste topadvies op de Casus Practice Day bij de Vrije Universiteit/Deloitte, een van de vier grootste belastingadvieskantoren.

Door de 3 in 1 combinatie bespaart u bovendien kosten met een optimaal resultaat.

Huwelijksvermogensrecht

Bezittingen, het beheer en de verdeling van schulden zijn allemaal zaken die behoren tot het huwelijksvermogensrecht. Met onze kennis kunnen wij u alles vertellen over verrekeningsbedingen in huwelijkse voorwaarden en op het gebied van personen en familierecht.

Internationaal belastingrecht

Wilt u meer weten over internationaal belastingrecht? Wij kunnen u alles vertellen over Europees belastingrecht, belastingverdragen, internationaal verdragsrecht en het voorkomen van dubbele belastingheffing.

Levensverzekering

Zorg ervoor dat u alles voor uw uitvaart goed geregeld heeft. Zo voorkomt u dat nabestaanden met onnodige zorgen en kosten te maken krijgen. Wij informeren u graag over alles wat te maken heeft met levensverzekeringen.

Ondernemingsvermogen en bedrijfsopvolging

Krijgt u binnenkort te maken met een bedrijfsovername? Wij kunnen u helpen met de bedrijfsverkoop, maar voordat het zover is, is het belangrijk om te onderzoeken wat uw bedrijf waard is. Daar helpen wij u uiteraard graag bij.

Erfrecht en erfbelasting

Wilt u weten hoe de wettelijke verdeling van het erfrecht tot stand komt? Of wilt u meer informatie over de legitieme portie, schenkingen en nalatenschappen? Wij informeren u graag over zaken omtrent erfrecht bij huwelijken, stiefkinderen en (buitenechtelijke) kinderen. Ook kunnen wij u alles vertellen over de huwelijkse voorwaarden, de afwikkeling nalatenschap vermogen en het successierecht. Simpel gezegd kunt u bij ons terecht voor testament advies met betrekking tot erfrecht.