Onze diensten

Fiscaal-advies

Fiscaal advies

Met de inkomsten-, vennootschaps- en erfbelasting, de invorderingswet en/of de leidraad invordering krijgt elke binnen- of buitenlandse belastingplichtige tijdens zijn of haar leven met een of meerdere van de hier genoemde belastingen (wetten) te maken. Vaak zijn het er zelfs meer, zoals de omzetbelasting.

Bestuursrecht

Grondige kennis van het bestuursrecht is een must bij fiscale problemen. Als advieskantoor denken wij met mee over de fiscale, juridische en notariële aspecten van uw onderneming. Met de combinatie fiscaal, civiel en notarieel advies op 1 bureau worden goede resultaten behaald ook in procedures.

Civiel advies

Wij leveren advies op maat gemaakt naar uw situatie. Onze service met betrekking tot juridisch advies kenmerkt zich dan ook door een snelle en effectieve aanpak en persoonlijke ondersteuning van onze cliënten.

Notarieel advies

Wij geven u graag notarieel advies op het gebied van ondernemingsrecht, familie- en erfrecht en onroerend goed. Tevens zijn wij gespecialiseerd in estate planning, waarbij fiscale-, juridische- en notariële kennis bij elkaar komen.

Wetboeken

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen