Paul Vijzelman

Vanuit ons kantoor op de Amsterdamse Zuidas werken wij elke dag samen met het team met veel plezier aan de meest uiteenlopende vraagstukken op het gebied van het Fiscale, Civiele en Notariële recht. Deze rechtsgebieden hangen nauw met elkaar samen en overlopen elkaar. Dit maakt het voor het team interessant om elke dag daar weer met deze combinatie bezig te zijn. En wij zien ook dat hiermee topresultaten worden behaald. Dit geeft ons voldoening. Door deze “toverformule” kunnen wij over de schutting heen kijken waar anderen tegenaan kijken. Wij zijn voor alle drie de disciplines afgestudeerd, aan de universiteit van Amsterdam en Leiden en hebben veel ervaring in de beroepspraktijk.

Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs, deze vereniging behartigt niet alleen de belangen van haar aangesloten leden, maar deze vereniging is vooral een kennisbank. Zij hebben een eigen bureau vaktechniek, deze staat haar leden bij indien nodig en gewenst. Het Register Belastingadviseurs heeft een eigen beroepsreglement.

Het bijhouden van inhoudelijke kennis is van groot belang. Daartoe volgen wij regelmatig update cursussen aan de universiteit van Amsterdam en Leiden. Dit betekent, dat onze kennis altijd up-to-date is. Wij kunnen u dan ook bijstaan omdat wij op de hoogte zijn van de meest recente regels op het gebied van wet- en regelgeving, en ook de (recente)rechtspraak.

Heeft u vragen, ziet u door de bomen het bos niet meer, bijvoorbeeld vastgoed, erfrecht, relatievermogensrecht, problemen met de belastingdienst, bezwaar en beroep en andere vragen neem dan contact met ons op.

Bedrijfsadvies-fiscaal

Over Paul Vijzelman

Doordat ik lid ben van beroepsvereniging Register Belastingadviseurs ben ik absoluut een vertrouwenspersoon en sparringpartner voor ondernemers en MKB. De uitdagingen zijn vaak complex, maar door te luisteren, door te vragen, het juiste onderzoekswerk te doen en mee te denken geef ik het juiste advies. Niemand wil te veel belasting betalen! Hierbij kan ik u helpen en u wijzen op mogelijke regelingen. Elke handeling door de overheid is op de wet gebaseerd. Dit bestuurs recht speelt een belangrijke rol. Dankzij mijn kennis van bezwaar- en beroepsprocedures worden conflicten en onenigheid met de belastingdienst opgelost!

Het is mijn passie om de MKB-ondernemer te adviseren met behulp van mijn TOVER-formule. Graag ga ik complexe uitdagingen aan en vertaal ik alle stukken naar een begrijpelijke taal. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de fiscaal juridische praktijk en doe ik aan permanente educatie om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen.

Als u zich afvraagt bij welke casus u mijn hulp kunt inschakelen, dan kan ik nu al zeggen bij allemaal! Speciaal voor u ben ik drie keer afgestudeerd, zodat ik u kan helpen bij elke complexe uitdaging op Fiscaal, Civiel en Notarieel recht én aangesloten ben bij Register Belastingadviseurs. Drie rechtsgebieden onder één dak en advies voor één prijs. Bekijk ook mijn profiel op LinkedIn door op de buttons hieronder te klikken:

Prijswinnend belasting advieskantoor

Vijzelman Fiscaal Juridisch & Notarieel advies heeft de prijs voor het beste advies gewonnen op de casus Practice Day Vrije universiteit/Deloitte voor een topadvies op topniveau over een onderneming met een omzet van meer dan 1 miljard euro. Bijzonder was, dat de ondernemer was begonnen met geërfd en geleend kapitaal van zijn echtgenote. Het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht waren belangrijk aspecten.

Wilt u meer weten over de casus? We informeren u graag!

Zuidas

Over ons kantoor

Vijzelman Fiscaal Advies is een unieke en onderscheidende belasting, juridisch en notarieel adviesbureau voor bedrijven, het MKB en particulieren. Wij zijn fiscaal, juridisch en notarieel juristen die klaar staan om u te helpen met uw zaak. Door onze unieke 3-in-1 combinatie bespaart u kosten en wordt uw zaak effectiever behandeld voor een optimaal resultaat.

Vijzelman Fiscaal Advies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Wij laten ons regelmatig bijscholen om up to date te blijven op nationale en internationale wetgeving. Zo hebben wij bijvoorbeeld de casus Practice Day Vrije Universiteit/Deloitte gewonnen.

Wij werken vanuit ons kantoor op de Amsterdamse Zuidas op de Gustav Mahlerlaan. Onze klanten zijn zelf gevestigd op de Zuidas, in Amsterdam en omstreken, waaronder Alphen aan de Rijn.

Wij verlenen diensten op het gebied van

✓ Fiscaal en invorderingsrecht
✓ Civielrecht / Bestuursrecht
✓ Fiscaal juridische aspecten van onroerend goed
✓ Notarieelrecht
✓ Huwelijksvermogensrecht
✓ Erfrecht
✓ Erfbelasting

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen