Paul Vijzelman

Fiscaal, Juridisch en Notarieel jurist

“Kennis is voor mij heel belangrijk! Vandaar dat ik niet 1x, maar wel 3x ben afgestudeerd en mijzelf een Fiscaal, Civiel en Notarieel adviseur mag noemen. Door mijn kennis op deze 3 gebieden gebruik ik mijn TOVER-formule wat geweldige resultaten geeft. Dit maakt mij uniek en daarmee onderscheid ik mij van andere adviseurs.”

Bedrijfsadvies-fiscaal

Over Paul Vijzelman

Doordat ik lid ben van beroepsvereniging Register Belastingadviseurs ben ik absoluut een vertrouwenspersoon en sparringpartner voor ondernemers en MKB. De uitdagingen zijn vaak complex, maar door te luisteren, door te vragen, het juiste onderzoekswerk te doen en mee te denken geef ik het juiste advies. Niemand wil te veel belasting betalen! Hierbij kan ik u helpen en u wijzen op mogelijke regelingen. Elke handeling door de overheid is op de wet gebaseerd. Dit bestuurs recht speelt een belangrijke rol. Dankzij mijn kennis van bezwaar- en beroepsprocedures worden conflicten en onenigheid met de belastingdienst opgelost!

Het is mijn passie om de MKB-ondernemer te adviseren met behulp van mijn TOVER-formule. Graag ga ik complexe uitdagingen aan en vertaal ik alle stukken naar een begrijpelijke taal.

Als u zich afvraagt bij welke casus u mijn hulp kunt inschakelen, dan kan ik nu al zeggen bij allemaal! Speciaal voor u ben ik drie keer afgestudeerd, zodat ik u kan helpen bij elke complexe uitdaging op Fiscaal, Civiel en Notarieel recht én aangesloten ben bij Register Belastingadviseurs. Drie rechtsgebieden onder één dak en advies voor één prijs.

Prijswinnend belasting advieskantoor

Vijzelman Fiscaal Juridisch & Notarieel advies heeft de prijs voor het beste advies gewonnen op de casus Practice Day Vrije universiteit/Deloitte voor een topadvies op topniveau over een onderneming met een omzet van meer dan 1 miljard euro. Bijzonder was, dat de ondernemer was begonnen met geërfd en geleend kapitaal van zijn echtgenote. Het huwelijksvermogensrecht en het erfrecht waren belangrijk aspecten.

Wilt u meer weten over de casus? We informeren u graag!

over-kantoor

Over ons kantoor

Vijzelman Fiscaal Advies is een unieke en onderscheidende belasting, juridisch en notarieel adviesbureau voor bedrijven, het MKB en particulieren. Wij zijn fiscaal, juridisch en notarieel juristen die klaar staan om u te helpen met uw zaak. Door onze unieke 3-in-1 combinatie bespaart u kosten en wordt uw zaak effectiever behandeld voor een optimaal resultaat.

Vijzelman Fiscaal Advies is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Wij laten ons regelmatig bijscholen om up to date te blijven op nationale en internationale wetgeving. Zo hebben wij bijvoorbeeld de casus Practice Day Vrije Universiteit/Deloitte gewonnen.

Wij werken vanuit ons kantoor op de Amsterdamse Zuidas op de Gustav Mahlerlaan. Onze klanten zijn zelf gevestigd op de Zuidas, in Amsterdam en omstreken, waaronder Alphen aan de Rijn.

Wij verlenen diensten op het gebied van

✓ Fiscaal en invorderingsrecht
✓ Civielrecht / Bestuursrecht
✓ Notarieelrecht
✓ Huwelijksvermogensrecht
✓ Erfrecht
✓ Erfbelasting

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen