Erfrecht Amsterdam

Erfrecht Amsterdam

Erfrecht in Amsterdam

Iedereen – in Amsterdam én daarbuiten – krijgt er een keer mee te maken: erfrecht. Wanneer een geliefde plotseling wegvalt of u uw erfenis graag op uw eigen manier wilt verdelen, kunt u het advies inwinnen van een deskundige. Bij Vijzelman hebben wij kennis van notarieel, juridisch en fiscaal recht. Door deze rechtsgebieden te combineren kunnen wij u van de beste hulp voorzien. Dus ook met betrekking tot: erfenissen, nalatenschappen en verklaringen van erfrecht – allemaal in Amsterdam. Meer weten? 

Advies over erfrecht

Het erfrecht is een zeer breed en complex vakgebied. De specialisten van ons bureau in Amsterdam komen dan ook dagelijks verschillende vragen over erfrecht tegen – bijvoorbeeld over erfenissen, nalatenschappen en verklaringen. Voorbeelden hiervan zijn: 

  • Wat houdt een “legitieme portie” in?
  • Hoe komt de wettelijke verdeling tot stand?
  • Wat is er mogelijk op het gebied van schenkingen?
  • Hoe regel ik mijn nalatenschap?

De deskundigen van ons adviesbureau in Amsterdam kunnen u meer vertellen over erfrecht bij huwelijken, (buitenechtelijke) kinderen en stiefkinderen. Ook weten zij alles over zaken, zoals: huwelijkse voorwaarden, vermogen uit nalatenschap en successierecht. In het kort: u kunt met alles, wat met erfrecht te maken heeft, bij ons kantoor in Amsterdam terecht. 

Erfrecht in Amsterdam

Duidelijkheid met Vijzelman Fiscaal Advies

Het leven heeft een begin en een eind. Als inwoner van Amsterdam wilt u het erfrecht om die reden dan ook goed geregeld hebben. De kans is dan ook groot dat u hiervoor naar een notaris stapt. Vijzelman Fiscaal Advies biedt echter een unieke 3-in-1 combinatie aan. Door drie verschillende rechtsgebieden met elkaar te combineren, bespaart u op kosten en geniet u van een effectief en optimaal resultaat. Als cliënt kunt u bij ons terecht voor: 

– juridisch advies;
notarieel advies;
fiscaal advies.

In Amsterdam vragen over erfrecht?

Nalatenschap, erfenis en verklaringen van erfrecht: vrijwel iedere inwoner van Amsterdam krijgt er een keer mee te maken. Het is dan ook belangrijk dat u dit van tevoren goed regelt. Hiermee bespaart u uzelf – en uw nabestaanden – veel geld. Schakel voor het beste advies Vijzelman Fiscaal Advies in. Wij zijn namelijk van alle markten thuis. Meer weten over een belastingadviseur, jurist, juridisch advies of over ons belastingadvieskantoor in Amsterdam? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 020-799 74 53. U kunt ons ook bezoeken aan de Gustav Mahlerplein 2. Hoe kunnen wij u in Amsterdam adviseren over erfrecht?  

 

Willem dC.

“Het was mij een genoegen door u te worden begeleid. U wist met uw brede kennis en ervaring op het gebied van fiscaal-, civiel- en notarieelrecht de juiste koers uit te zetten. U mag die formule wat mij betreft met recht uw “TOVERFORMULE” noemen! In alle eenvoud, integriteit en trefzekerheid hebt u mij geholpen de zaken onverwachts in mijn voordeel te beslechten. Heel veel dank hiervoor en moge uw aanpak succesvol ten dienste blijven voor velen die het moeilijk hebben met gecompliceerde zaken en daarbij snakken naar de eerlijke, deskundige en veelzijdige juridische bijstand die u mij geleverd hebt.”

Erfrecht in Amsterdam

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen