Juridisch advies Amsterdam

Juridisch advies Amsterdam

Juridisch advies in Amsterdam

Iedere inwoner van Amsterdam heeft wel eens juridisch advies nodig: bedrijven, mkb, maar ook particulier. U heeft namelijk niet alle kennis in pacht. Kies er daarom voor om de hulp van juridisch adviesbureau Vijzelman in Amsterdam in te schakelen. Zo maakt u keuzes op basis van de juiste informatie. Denk aan: ondernemingsrecht en bestuursrecht. Daarnaast kunt u bij ons in Amsterdam – naast juridisch advies – ook notarieel en belastingadvies inwinnen. Hiermee bieden wij een compleet plaatje. 

Juridisch advies in Amsterdam

Vijzelman is een juridisch adviesbureau aan de Zuidas in Amsterdam: onze juristen staan voor iedereen met op maat gemaakte hulp klaar. Hierbij bieden wij een unieke combinatie van fiscaal, civiel en notarieel recht. Dat is handig, want vaak hangen deze drie gebieden nauw met elkaar samen. Dit soort complexe vraagstukken vragen om professionele hulp. Dit is juridisch advies, die wij u in Amsterdam snel en effectief kunnen bieden. Daarbij staat u als klant natuurlijk centraal. Denk aan zaken, zoals: 

 

  • Overeenkomsten;
  • Aansprakelijkheden;
  • Verbintenissenrecht.
Juridisch advies in Amsterdam

Onze rechtsgebieden

Rechtspraak is een enorm groot vakgebied. Als juridisch adviesbureau specialiseren wij ons dan ook in een aantal deelgebieden. In Amsterdam richten wij ons op het bieden van juridisch advies over de volgende onderdelen: 

  • Bestuursrecht;
  • Huwelijksvermogensrecht;
  • Ondernemingsrecht;
  • Goederenrecht.

Duidelijkheid met Vijzelman Fiscaal Advies

Vijzelman Fiscaal Advies is een adviesbureau aan de Zuidas van Amsterdam. Onze juristen bieden een onderscheidende combinatie van advies over belastingen, juridische en notariële zaken. Hiermee bespaart u – als cliënt – niet alleen op de kosten, maar geniet u ook een veel grotere effectiviteit. Naast juridisch advies bieden onze juristen – vanuit ons adviesbureau in het prachtige Amsterdam – ook de volgende hulp aan:

notarieel advies;
financieel advies in Amsterdam;
fiscaal advies.

In Amsterdam juridisch advies nodig?

Huwelijksvermogensrecht. Ondernemingsrecht. Bestuursrecht. In Amsterdam is een grote vraag naar gedegen juridisch advies. Niemand kan immers alle kennis over de rechtspraak in pacht hebben. Gelukkig staan de juristen van juridisch adviesbureau Vijzelman voor u klaar in Amsterdam: mkb, bedrijven én particulieren. Meer weten over een belastingadviseur, jurist, erfrecht, juridisch of over ons belastingadvieskantoor in Amsterdam? Neem direct contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 020-799 74 53. U bent ook van harte welkom in ons kantoor aan de Gustav Mahlerplein 2. Met welk juridisch advies kunnen wij u in Amsterdam vooruit helpen? 

Willem dC.

“Het was mij een genoegen door u te worden begeleid. U wist met uw brede kennis en ervaring op het gebied van fiscaal-, civiel- en notarieelrecht de juiste koers uit te zetten. U mag die formule wat mij betreft met recht uw “TOVERFORMULE” noemen! In alle eenvoud, integriteit en trefzekerheid hebt u mij geholpen de zaken onverwachts in mijn voordeel te beslechten. Heel veel dank hiervoor en moge uw aanpak succesvol ten dienste blijven voor velen die het moeilijk hebben met gecompliceerde zaken en daarbij snakken naar de eerlijke, deskundige en veelzijdige juridische bijstand die u mij geleverd hebt.”

Vijzelman

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen