Klanttevredenheid

Het jaar 2021 beloofde mij aanvankelijk niet veel goeds; er waren problemen met mijn vorige fiscale adviseurs en wel zodanig dat ik ook met alle instanties overhoop lag en door de bomen het bos niet meer zag. U bent mijn reddende engel gebleken. Van meet af aan heeft u (maart 2021) orde op zaken gesteld met een no-nonsense aanpak en u heeft mij daarbij zodanig begeleid, dat ik nu niet alleen uit de sores ben en geen stress meer heb, maar ook dat ik het jaar 2021 boven verwachting nog behoorlijk succesvol heb kunnen afsluiten. Ik ben u daar zeer erkentelijk voor. Jammer dat ik u niet veel eerder ontmoet heb ! U bent de bescheidenheid zelf. Wel nu, mr. Vijzelman, ik heb na alle ellende met andere adviseurs geleerd dat je niet iedereen kunt vertrouwen en dat er weinigen zijn zoals u. Ik weet inmiddels dat u diverse titels hebt (o.a. meester in de rechten op civiel, fiscaal en notarieel gebied) en ik vind dat u zich met recht alleszins deskundig mag noemen, want zonder u had ik het niet gered. Nogmaals dank voor al uw inzet; Iik zal het niet nalaten om bij al mijn relaties uw kantoor aan te bevelen. – K.V.

Een gelukkig nieuwjaar met dank aan mr. Paul Vijzelman. Beste Paul, Daar zit je dan met je recentelijk geopend nieuw kantoor op de sjieke “Zuidas-te Amsterdam” als… Vijzelman Fiscaal Advies Gustav Mahlerplein 2 1082 MA Amsterdam … te midden van al die concullega’s en hun advocatenkantoren die met overwegend uiterlijk vertoon en verkapte selfies hun diensten aanbieden voor altijd weer veel-te-veel geld. Hoe anders is het met jou, beste Paul; ik heb je immers leren kennen als een bijzondere man met diverse titels en veel ervaring, eenvoudig, beheerst soms wat onhandige voor sommigen misschien zelfs wel wat te gemakkelijk als het om het vinden van een oplossing gaat… maar, waar het steeds weer op aankomt de expertise en het resultaat, daar valt bij jou door niets en niemand aan te tornen! De kennis en aanpak waarmee jij te werk gaat, onderscheidt zich van die van je collega bestuurlijke-, fiscale-, civielrechtelijke- en notariële experts en wel zodanig dat ik bij jou deze verzoek, uit dank voor jouw diensten die mij het jaar 2018 met succes hebben helpen afsluiten, dit epistel in z’n geheel in jouw website op te nemen zodat mijn waardering voor jou inzet, voor ieder te lezen is en zelfs ook voor de dames en heren in dienst van de Fiscale Autoriteit die op de valreep en nog voor het jaareinde geheel akkoord zijn gegaan met al jouw voorstellen als verwoord in een door ons gezamenlijk ondertekende buitengerechtelijke vaststellingsovereenkomst. Paul bedankt, je bent TOP! Zonder jouw had ik er beslist reeds de brui aan gegeven. Regie. JC December 2018 VIJZELMAN FISCAAL ADVIES Integer, flexibel en humaan. Heeft actuele kennis van zaken en speelt in op nieuwe ontwikkelingen. Ben blij dat ik al jaren zaken doe met mr Vijzelman. – J.J.R. D 18 februari 2019

Geachte heer Vijzelman, Het was mij een genoegen door u te worden begeleid om vervolgens onverwachts succes te behalen. U wist met uw brede kennis en ervaring op het gebied van fiscaal-, civiel- en notarieelrecht de juiste koers uit te zetten. Deze zaak heeft mij zeer vele jaren uitermate veel stress gegeven. Mijn gezondheid is hierdoor ook aangetast. Vele advocaten hebben hun royaal betaalde uurtje-factuurtje bij mij geïnd zonder dat zij voor mij enige positieve verbetering in mijn situatie hebben weten aan te brengen. De chaos en frustratie was voor mij op het laatst niet meer te overzien. In het bijzonder heeft voor mij in de slotfase, de combinatie van uw belastingtechnisch- en vooral ook uw vaktechnisch inzicht op het gebied van het bestuursrecht, de positieve doorslag gegeven die alle voordelen mijn kant deden uitgaan. U mag die formule wat mij betreft met recht uw “TOVERFORMULE” noemen! In alle eenvoud, integriteit en trefzekerheid hebt u mij geholpen de zaken onverwachts in mijn voordeel te beslechten. Heel veel dank hiervoor en moge uw aanpak succesvol ten dienste blijven voor velen die het moeilijk hebben met gecompliceerde zaken en daarbij snakken naar de eerlijke, deskundige en veelzijdige juridische bijstand die u mij geleverd hebt. Ik hoop dan ook dat al die ordinaire ladelichters en gladjanussen die alleen maar de afstandelijke arrogante advocaat weten uit te hangen (om tenslotte geheel aan je lot over te laten), aan jou het goede voorbeeld mogen nemen van hoe ze hun vak beter zouden moeten uitoefenen. Van harte aanbevolen. – Willem dC.

De ontmoeting met mr. Paul Vijzelman heeft mij het nare verleden al snel doen vergeten. Hoewel ik in dit soort zaken nog steeds een bijna ziekelijke, wantrouwige angsthaas ben gebleven, heeft mr. Vijzelman, dankzij zijn adviseurskaliber een magisch herstelproces in mij teweeg weten te brengen, door mijn gecompliceerde zakelijke wantoestand eerst zo overzichtelijk mogelijk voor mij in kaart te brengen en mij vervolgens met nuchtere aanpak, snel weer in staat te stellen om mijn bedrijf weer op te vijzelen. Wat mr. Vijzelman voor mij zowel gedaan als bereikt heeft, deed hij voor slechts een schijntje van wat ik aan de eerdere gewetenloze geldwolven heb moeten betalen. Mr. Paul (zoals ik hem graag noem) heeft mij werkelijk goed geholpen en geadviseerd en alle voor mij scherpe kantjes in diverse dossiers weggevijzeld; reden voor mij om hem voor altijd alle vormen van succes te gunnen met een redelijke beloning voor zijn werk op zijn nieuwe locatie a/d Zuidas.

Jammer mr. Paul, dat ik je niet eerder ontdekt heb. Je bent niet alleen een niet te evenaren trouwe recht-door-zee adviseur maar vooral ook een zeer ervaren en fatsoenlijke fiscaal-, civiel- en notarieel expert die zich op geen van deze gebieden laat vergelijken met de quasi beschaafde- en helaas vaak onbetrouwbare arrogante geldkloppers die soms met hun recente-, en soms met hun overjarige juridische pretpakket-opleidingen, ver beneden jouw professioneel niveau opereren, waardoor hun clientèle geen relevante oplossing kan worden geboden voor welk probleem dan ook.

Blijf daarom altijd wie je bent mr. Paul en moge veel verontruste achterdochtige ondernemers als ik, bij jou de oplossingsgerichtheid ervaren die jij met jouw wijze en kordate aanpak als vaste werkstijl hanteert.

Het ga je goed! 

– JM & MB

I like to express my gratitude to Mr. Vijzelman, who has been my international tax advisor since 2013. He and his services are available at all times and his flexibility to accommodate a client in various time zones has been extraordinary. I absolutely encourage anyone who seeks advice in income taxes and real estate taxes to connect with Mr. Vijzelman. He will provide you with professional and realistic advice to support you in your taxes cases. – Dr. N. A. Atai M.D Ph.D

Mr. P.I. Vijzelman is zeer kundig en heeft veel kennis van zaken op fiscaal en notarieel gebied. Hij geeft goede adviezen en is up-to-date betreffende zijn kennis. Hij boekt veel resultaat en hanteert een zeer scherp tarief. J.D.

“Ik wil u hartelijk bedanken voor uw begeleiding en uw advies na het onverwachte overlijden van mijn partner. Na een periode van een half jaar zoeken werd uiteindelijk de onbekende en eigenlijk incomplete kankerdiagnose “Primaire Tumor Onbekend” gesteld,maar dit kon niet voorkomen dat hij snel daarna, op de dag dat hij eindelijk een behandeling kreeg, is overleden. U heeft mij door inzet van uw “toverformule” geholpen met de afhandeling na zijn overlijden. Door uw kennis op notarieel, civiel en bestuursrecht heeft u voor mij alle zaken goed geregeld. Daarbij heeft u voldoende fiscaal advies gegeven. Ik heb de contacten en de begeleiding als warm en zakelijk ervaren. Er was ruimte voor de vragen die ik had. Door het geduldig luisteren kon u de juiste inschatting maken die ervoor gezorgd heeft dat de afhandeling van het trieste overlijden van mijn partner op een juiste manier verlopen is.

Omdat wij beiden, hielden van het ontwikkelingswerk in Afrika en een mooie bijdrage leveren aan de maatschappij, en het bij de ziekte van mijn partner lang geduurd heeft voor de diagnose überhaupt gesteld kon worden, heb ik een stichting opgericht om zo toekomstige patiënten wel te kunnen helpen. Primaire tumor onbekend is helaas een zeer dodelijke diagnose, het gaat om mensen bij wie er uitzaaiingen van kanker zijn maar de bron niet gevonden kan worden wat een behandeling lastig maakt. . Op onze website (www.missietumoronbekend.nl) kan men meer informatie lezen, en ook een donatie geven zodat er in de toekomst meer aandacht en onderzoek zal zijn voor deze verschrikkelijke ziekte. Door onze stichting hebben we nu al een verschil kunnen maken als het gaat om de beschikbaarheid en de vergoeding van uitgebreid DNA-onderzoek waardoor de diagnose mogelijk versneld wordt en er eerder met een gerichter behandeling gestart kan worden. Wat zou het fijn zijn als we hierin volgende stappen kunnen ondernemen.

Ik wil nogmaals u hartelijk bedanken voor de zaken die uw gedaan heeft. Een aanbeveling is dan ook zeer op zijn plaats. Ik denk dat elk vraagstuk van een particulier of een bedrijf de aandacht krijgt die het nodig heeft, waardoor je weet dat je geen betere adviseur kan hebben. Hartelijk dank en het goede voor de toekomst.” – Warnyta Minnaard 

“Meneer Vijzelman heeft mij uitstekend geholpen met het doen van mijn IB aangifte en hij heeft mij voorzien van fiscaal advies. Ik kan van harte zeggen dat ik een prettige samenwerking heb gehad. Meneer Vijzelman is gedreven, kundig in zijn vak en blijft zich verdiepen in nieuwe wetten- en regelgeving. Daarnaast was hij op korte termijn beschikbaar, flexibel en  betrouwbaar. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met deze fiscaal jurist en kan deze aan iedereen aanbevelen.” – LL

Mr. P.I. Vijzelman heeft dit jaar voor het eerst mijn aangifte voor de inkomstenbelasting verzorgd. Dat heeft hij diligent en met accuratesse gedaan. De Belastingdienst heeft zijn ontwerp ongewijzigd en zonder nadere vragen te stellen en prompt overgenomen. Daaruit mag blijken dat de heer Vijzelman het vertrouwen van deze dienst geniet.– Pierre van Enk

Dhr. Vijzelman is één man uit duizenden, toen ik door de bomen het bos niet meer zag en de wanhoop nabij was, werd dhr Vijzelman mij aanbevolen en hielp hij mij met mijn uitzichtloos fiscaal probleem. Dhr Vijzelman was professioneel, zeer deskundig, vriendelijk, service gericht en gaf altijd een snelle reactie. Ben hem zeer dankbaar en kan hem ten zeerste aanbevelen!” – C.J.M. N.

Vijzelman fiscaal advies heeft mij begeleid in een lastige erfeniskwestie. Ondanks dat de stiefouder in kwestie niet wilde communiceren, is alles tot in de puntjes afgehandeld. Dit zonder dat er naar een kantoorrechter gegaan hoefde te worden. Vanuit ervaring, heeft Vijzelman fiscaal advies goed bemiddeld en de opties verduidelijkt en bespreekbaar gemaakt.” – S.AR. H.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen