Wij kennen elkaar helaas nog maar kort . . . helaas, want ik heb je pas in de 5 achter ons liggende weken als mijn held ontdekt na al die adviseurs die ik, voor ik jou ontmoette, steeds zonder resultaat van mij ongeremd heb laten profiteren.

Geachte heer Vijzelman/ beste Paul,

Wij kennen elkaar helaas nog maar kort . . . helaas, want ik heb je pas in de 5 achter ons liggende weken als mijn held ontdekt na al die adviseurs die ik, voor ik jou ontmoette, steeds zonder resultaat van mij ongeremd heb laten profiteren. Paul, ik heb je leren kennen als een integere-, betrouwbare-, eerlijke- en vooral ook zeer bescheiden allround adviseur met voor mijn zaken eindelijk en daadwerkelijk alle benodigde specifieke vakkennis en bagage zowel fiscaal als juridisch. Mijn goed gevoel over jou bestond van meet af aan en gaf mij reeds meteen na onze eerste bespreking maximale rust en kalmte door de overtuiging mijnerzijds dat jij je werkelijk voor 100% kon- en ook zou inzetten voor mijn zakelijke belangen . . . en dat is waarachtig ook zo gebleken ! Je bent een echt ‚mensen -mens’ met een groot- invloedrijk netwerk in de branches waarbinnen je opereert en waarin jij je met de hoogste opleidingen in hebt bekwaamd en dat ook bijhoudt. Daarnaast heb je met je buitengewoon sterke luister- vaardigheid ook razend snel door waar de schoen wringt en wat al meteen daaraan gedaan moet worden. Paul, je bent mijn vertrouwen alleszins waard gebleken en ik dank je daarvoor.

J.R.R. D

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen