Bent u voorbereid op het onverwachte? Heeft u een testament dat up-to-date is? Hoe staat het met uw huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, giften en schenkingen? Tijdige overdracht van vastgoed, onderneming, aandelen en vermogen? Denk ook aan een begunstiging van een levensverzekeringspolis. En bent u voorbereid op de kosten van een potentieel ongeluk op vakantie?

Voorkom onnodige vermogensschade, boetes van de Belastingdienst en extra stress door vroegtijdig uw zaken op orde te stellen. Laat u niet verrassen en neem nu de juiste maatregelen. Bespaar belasting door op tijd uw zaken goed te regelen. Al de rechtsgebieden staan met elkaar in verbinding en overlopen elkaar in dit soort zaken. Met onze toverformule waarbij we fiscaal, civiel en notarieel recht combineren haalt u het beste resultaat.

Wanneer er een geliefde op leeftijd komt, een ongeluk heeft gehad, op het sterfbed ligt of in het licht van een (komende) echtscheiding, word ik benaderd door vrienden en familie van deze persoon. Deze uiterst nare en stressvolle situaties maken vaak duidelijk dat er een hoop nog niet geregeld of vastgelegd is. En hoewel deze realisatie volkomen begrijpelijk is, maakt het dat mijn hulp soms te laat wordt ingezet. En al weten wij bij Vijzelman vaak nog op tijd alles in orde te krijgen, zorgt dit wel voor extra stress voor alle betrokkenen.

In onze welvarende maatschappij wanen we ons allemaal wel eens de luxe van tijd. Alsof de morgen beloofd is en we allemaal zonder problemen tenminste 70 worden. We weten allemaal dat er narigheid gebeurt in de wereld, maar een deel van ons denkt: mij gebeurt dat niet. Tot dat moment zich wel voordoet.

  • Hoe kunnen wij u leed en vermogensschade helpen besparen?

  • Door u te helpen uw zuurverdiende spaargeld of vermogen op de juiste wijze te verdelen of over te dragen aan andere partijen.

  • Door u te helpen met het verwerken, uitwerken en indienen van mededelingen bij de Belastingdienst.

  • Door u te assisteren, te adviseren en te ondersteunen bij de toepassing van bestuursrecht en fiscaal recht.

  • Door een service te bieden waarbij wij u ondersteunen, een deel van uw stres wegnemen en u boetes besparen.

“Life happens when we’re busy making plans.” Een voorbereid mens is in dit geval een gelukkiger mens. Niemand kan voorspellen wat de toekomst brengt. Van testamenten tot maatregelen met betrekking tot de Belastingdienst, wij adviseren en ondersteunen u in dit proces.

U kunt een vrijblijvend gesprek met mij aanvragen, waarin ik u introduceer aan mijn “toverformule”. Deze formule heeft consistent topresultaten behaald, stress vermindert en rust gegeven aan mijn cliënten. Ontdek het voor u zelf! En maak vandaag nog een afspraak.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij kunnen samen met u naar uw situatie kijken en uw problemen oplossen